WordPress erbjuder Retina stöd

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Är det inte nya operativsystem med t ex nya ikonsetup's eller nya browsers med olika scriptstöd så är det skärmupplösningar. Det finns alltid att göra för webbyråerna. Senaste Apple MacBook Pro Retina-stöd har lett till att WordPress nu går ut och berättar att senaste versionerna av WordPress.com (AutoMattics egna WordPress 3) erbjuder fullt Retina stöd för den nya, 5.1 miljoner pixlar 2880 x 1800 upplösningen. Genom plugin'en JetPack 1.6 kan självhostade WordPress erbjuda samma stöd. Samma...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment