WordPress släpper HTML5-mall för iPad enbart

In iPad, Javascriptramverk, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

WordPress fortsätter kampen mot mediafokuserade Polopoly m fl genom att erbjuda en HTML5-späckad iPad-anpassad mall för WordPress.com och självdrivna WordPress bloggar. Mallen/pluggen kallas Onswipe plugin och det mest iPad-aktiga är att den delar upp innehåll i en tryckvänlig egen "iPad-grid". Samt att den är helt anpassad för publicister på plattformen. iPad användare står för 750 000 page views per dag på WordPress.com. WordPress hade för övrigt en helkass torsdag där ett kabelbrott gjorde att LAMP-servrarna för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vad har kabelbrottet med WordPress att göra?

  2. Bara den servern drabbades. Inte de andra. Hade inget med CMS:et att göra, men trist för WP:s uppestatistik vid en eventuell körning.

  3. Pingback: Vecka 12 (lite design fix på bloggen och länkar!!) | Emil Jansson

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.