WordPress som CMS – Billigt för Fokus.se

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Wordpress by edenstrom2 Comments

Byrån http://www.goodold.se har byggt en av Sveriges stora tidningssajter på Wordpress 2, http://www.fokus.se. FPG Media AB tidningssajt baserats helt på den snabbväxande CMS-plattformen, tidigare mer känd inom bloggsammanhang. Projektet blev licens-, mjuk- och hårdvarumässigt mycket gynnsamt. Fokus.se bygger på: Dell Poweredge Server RedHat Linux Apache 2 PHP 5 DOM XML med LibXML 2 XSLT med LibXSL MySQL Tidigare design och utveckling stod http://www.vinnovera.se och http://www.r-b-k.se för....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej! Bara ett litet förtydligande: Vinnovera byggde Fokus gamla sajt, i ett annat CMS. Det är vi på Good Old som har gjort den nya i WordPress, och deras wiki Makthavare.se i MediaWiki.

  2. Hej! Bara ett litet förtydligande: Vinnovera byggde Fokus gamla sajt, i ett annat CMS. Det är vi på Good Old som har gjort den nya i WordPress, och deras wiki Makthavare.se i MediaWiki.

Leave a Comment