WordPress som CMS – Billigt för Fokus.se

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Wordpress by edenstrom2 Comments

Byrån http://www.goodold.se har byggt en av Sveriges stora tidningssajter på Wordpress 2, http://www.fokus.se. FPG Media AB tidningssajt baserats helt på den snabbväxande CMS-plattformen, tidigare mer känd inom bloggsammanhang. Projektet blev licens-, mjuk- och hårdvarumässigt mycket gynnsamt. Fokus.se bygger på: Dell Poweredge Server RedHat Linux Apache 2 PHP 5 DOM XML med LibXML 2 XSLT med LibXSL MySQL Tidigare design och utveckling stod http://www.vinnovera.se och http://www.r-b-k.se för....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej! Bara ett litet förtydligande: Vinnovera byggde Fokus gamla sajt, i ett annat CMS. Det är vi på Good Old som har gjort den nya i WordPress, och deras wiki Makthavare.se i MediaWiki.

  2. Hej! Bara ett litet förtydligande: Vinnovera byggde Fokus gamla sajt, i ett annat CMS. Det är vi på Good Old som har gjort den nya i WordPress, och deras wiki Makthavare.se i MediaWiki.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.