WP Engine tar WordPress tillbaka in i systemköparnas finrum med diverse förvärv

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WordPress CMS är på väg in i finrummet igen med hjälp av ett amerikanskt, tidigare hosting-företag. Efter några år med kundtapp till främst headless-alternativ samt riskkapitalstärkta uppstickare som Squarespace och Wix har WP Engine på kort tid både lyckats placera sig själva och ett lite tröttare WordPress 4.X som en ny "Enterprise-WordPress-variant" i Gartner Magic Quadrant CMS 2018, nomineras som "Best CMS and Web Content Management Platform" i respekterade Digidays Technology Awards. Samt de har vunnit flera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon