Wunderkraut köper resterna av Schibsted-bolag

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Technocreative, som bland annat utvecklat plattformar för Schibsteds nativeannonsering och arbetar med Inbound Marketing köps upp av Wunderkraut. Drupal-byrån vill satsa mer på innehållshantering.Wunderkraut anställde nyligen Christopher Cato med en bakgrund på Technocreative och MiniMedia. Han kom till bolaget efter att Minimedia varslat 13 anställda strax innan sommaren. För då Schibsted istället för egen Drupal-låda satsade på en koncernövergripande "Schibsted Content Marketing Studio" delades tidigare Minimedia upp. Och alla går inte till Wunderkraut, sju native-veteraner från Minimedia / Technocreative valde...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment