Würth handlar upp Elastic Path Commerce för ny B2B2C omnikanal

In E-handel, Elastic path, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episerver och Ninetech får hoppas att inte Würth väljer att föra över det internationella e-handelsvalet för B2C och B2B ehandel till Sverige. Wurth.se återfinns fortfarande på den Episerver Commerce som sattes upp 2013, men nyligen ingick Würth ett nytt större partneravtal tillsammans med kanadensiska e-handelsjätten Elastic Path. Elastic Path Commerce har kopplats in i ett nytt B2B2C/omnikanalprojekt för den amerikanska marknaden och ska vara integrerat med initialt 20 lokala butiker.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon