Würth handlar upp Elastic Path Commerce för ny B2B2C omnikanal

In E-handel, Elastic path, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episerver och Ninetech får hoppas att inte Würth väljer att föra över det internationella e-handelsvalet för B2C och B2B ehandel till Sverige. Wurth.se återfinns fortfarande på den Episerver Commerce som sattes upp 2013, men nyligen ingick Würth ett nytt större partneravtal tillsammans med kanadensiska e-handelsjätten Elastic Path.

Elastic Path Commerce har kopplats in i ett nytt B2B2C/omnikanalprojekt för den amerikanska marknaden och ska vara integrerat med initialt 20 lokala butiker.

Würth finns i 84 länder, har 71 000 anställda och omsätter 115 miljarder SEK. I Sverige finns bolaget sedan 1967, med huvudkontor och centrallager i Örebro. På den svenska e-handeln, som även innehåller inRiver PIM och Apptus kan kunderna söka bland över 34 000 artiklar. För att handla i Würths svenska B2B e-handel behövs ett konto hos företaget.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenska Golf-förbundet väljer Nimble Initiatives och Strife CMS

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss