Xelera bakom Energiskiftet.se på Drupal

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Neova har skaffat sin andra Drupal-webb i år. Det skandinaviska bioenergiföretaget släpper denna gång en ny informationssajt: Energiskiftet.se. Satsningen kommer med anledning av den stora förändring i energipolitik som kommer 1/1 2011. Xelera fick även denna gång stå för plattform, teknik, struktur och layout. Reklambyrån GOSS har arbetat med koncept, innehåll och design. Det finns möjligheter att få detaljerade kalkyler över hur förändringen kommer inverka på just ditt företag på den nya sajten, hälsar Xeleras Kenneth...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.