XL-bygg.se går live på Genesis iFenix e-handel

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

XL-Bygg har rullat över från EPiServer 6 till en Genesis iFenix e-handel. Designen är responsiv, men i övrigt i stora drag den samma som tidigare under året. Men inom kort ska lagersaldo, unika butikssortiment (med favoritval av butik) och andra omnikanalskopplingar uppgraderas och in i lösningen. Samt så ska troligtvis själva e-handeln aktiveras. Ännu är det bara en produktkatalog. Med vissa länkar till den mycket gamla B2B-handelslösningen.

Vissa småproblem verkar kvarstå med ”Andra tittade även på” listning t ex.

Under året har vissa butiker i kedjan valt att gå live på individuella lösningar, som XL-Bygg Fresks e-handel som valde en Litium ehandel framtagen av iStone i juli.

IE
rekommenderar den äldre e-handelslösningen användarna tar sig in med

XL-bygg har varit EPiServer CMS-plattformen trogen sedan 4-5 år tillbaka men valde ny totallösning då man integrerade sajten med affärssystem och e-handel från Genesis iFenix och Trygg/2000. Genesis vart samtidigt helt ny övergripande IT-avdelning för byggkoncernen.

Vi har mer på samma ämne:  E-handelsbubbla poppar? "Shopify-utmanaren" BigCommerce har i tysthet tappat 65 procent av sitt värde

Leave a Comment