XXL satsar på Dashboard e-handel

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

E-handel skriver att norska sportbutiken XXL gått live med sin svenska e-handel. Sedan tidigare hade sportkedjan enbart en tunn produktkatalog på xxl.se. Norska Netpower står bakom .NET-lösningen på Dashboard E-handel. XXL sålde förra året produkter för 600 miljoner SEK i Sverige. VD i Sverige heter Marcus Wibergh. XXL i Norge har nyligen fått en cool mobil e-handel på Dashboard, den saknar ännu den svenska butiken. Franska Decathlon sägs även de planera en svensk e-handel som ett komplement...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jorå, den releasen var bara för Norge – som jag skrev! Grattis till Indiska releasen Mattias! Något ni vill förtydliga där?

  2. Tycker du gjort en bra avrapportering, utveckling av sajten kommer såklart att fortgå löpande. Det är skönt att vara live :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.