Zara öppnar e-handel, pop-up och AR för 202 marknader, satsar på Afrika

In E-handel, Nyheter, Övriga / Custom CMS, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vi skrev tidigare i veckan om den mindre, även spanska kusinen Cortefiel. Nu berättar modejätten Zara och ägarbolaget Inditex att de går live med sin uppdaterade e-handel på Zara.com. I hela 106 ytterligare länder. Och därav på många nya marknader i kontinenten Afrika som Angola, Elfenbenskusten, Senegal och Ghana. Samt i mindre vanliga marknader som Karibien och Indonesien. Totalt finns Zara då på 202 marknader, men 47 av dessa har inte kassasystemet påslaget. Zara har även för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon