Ziggy Creative Colony bakom lakareutangranser.se på Drupal 7

In Drupal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Sedan uppdelningen med inUse verkar Ziggy Creative Colony i Stockholm fått upp farten med några blended team releaser de gärna berättar om.

http://a1.mndcdn.com/image/upload/t_article_v2/lsta5sccyut3k78firatw.jpg

Det är deras kund Läkare utan gränser som lanserat sin nya responsiva sajt lakareutangranser.se. Det är en open source Drupal 7 gänget designat upp denna gång.

Läkare utan gränser (MSF, Médecins Sans Frontières), har under det senaste året byggt upp en internationell webbstrategi baserad i en multisitelösning på Drupal. I Holland ligger den centrala servern, multisitelösningen i Drupal supportas av Acquia i USA och den svenska dottersiten har just släppts. Runt om i världen kommer nu respektive landsavdelning att släppa sina dottersiter i den takt man mäktar med.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nordiska Museet handlar upp ny webbpartner och plattform, skapar mer gedigen innehållsstrategi

En responsiv puff-historia med tydliga (dock aningen jpg-blurriga) statistiska siffror, en tweets-, facebook- och Youtube-feedlista, Google Maps och blogglista med senaste inlägg inlästa. De flesta bloggarna är produktioner skapade i WordPress.

Happiness hör av sig och berättar de står bakom Drupal-utvecklingen. Hos dem är det Christian Lund som stått för det huvudsakliga projektgenomförandet och utvecklingen, med stöd därtill från Stefan Hamilton och Cenk Bisgen.

Kommentarer

Leave a Comment