1177.se släppt på EPiServer CMS 6 med SiteSeeker av Inera

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Update: Landstingen och regionerna har lanserat gemensamma webbplatsen 1177.se på EPiServer CMS 6 av Inera (med EPiServer-hjälp från Valtech tydligen som ansvarat för design/frontend). Det är rätt tjusigt designat och finns ett kul startsideelement i den omsvepande topp-ribbonen (med stängknapp) med nedfallande dropdown för geografisk identifikation. Samma typ av dropdown används även som startsidemenyer. De grafiska frågorna om vad besökaren vill göra är tydliga och bra. Sökningen är klustrad och grafiskt tydlig. En Powered by SiteSeeker...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Martin: Det är inte bara EPiServer-hjälp. Hela designen är signerad Valtech och sajten är bygd av ett relativt stort team hos oss.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.