1177.se släppt på EPiServer CMS 6 med SiteSeeker av Inera

In Episerver, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Update: Landstingen och regionerna har lanserat gemensamma webbplatsen 1177.se på EPiServer CMS 6 av Inera (med EPiServer-hjälp från Valtech tydligen som ansvarat för design/frontend). Det är rätt tjusigt designat och finns ett kul startsideelement i den omsvepande topp-ribbonen (med stängknapp) med nedfallande dropdown för geografisk identifikation. Samma typ av dropdown används även som startsidemenyer. De grafiska frågorna om vad besökaren vill göra är tydliga och bra. Sökningen är klustrad och grafiskt tydlig. En Powered by SiteSeeker...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Martin: Det är inte bara EPiServer-hjälp. Hela designen är signerad Valtech och sajten är bygd av ett relativt stort team hos oss.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.