1177 Vårdguiden släpps som app, ska innehålla ”AI och automatisering”

In AI, Machine Learning, Botar, Android, iPhone, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inera 1177 Vårdguiden och Region Stockholm har släppt 1177 Vårdguiden som app. Det är första gången 1177 dyker upp på App Store och Google Play. "- Vi vill att det ska bli enklare att få rätt stöd när man vänder sig till vården .. Vi utvecklar bättre system för att ge invånare råd, ibland med hjälp av automatisering och AI." Säger Anette Thalén, Tjänsteområdesansvarig invånartjänster vid Inera. Men det är osäkert vart den artificiella intelligensen återfinns...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon