172 varningar och fel på nya Digg.se, går ej att navigera

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

DIGG, Nya myndigheten för digital förvaltning i Sundsvall, avtäckte stolt nya Digg.se för en månad sedan. Men läsare har hört av sig till MKSE.com och bett oss granska hur det är med accessibility och tillgänglighetsanpassningar hos denna nya ledsagande myndighet. Målsättningen för DIGG är att hjälpa: “Sverige blir bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter.” Men efter lansering visade det sig att Episerver CMS-satsningen (utvecklad av Esatto) bakom Digg.se drogs med inte färre än 171 varningar och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon