20 gånger högre konvertering i nytt Rêve och Jetshop samarbete

In Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Reve har inlett ett nytt partnerskap med Jetshop. Målet är att bli en av de större marknadsplatserna för livsstilsshoppning i landet. Jetshop ska assistera med e-handelsteknik och konsultation.Reve är en startup med en populära app för livsstilsshopping. Tanken är att erbjuda en marknadsplats där innehåll och gemenskap integreras naturligt med handel för flera varumärken och dataljandlare. Reve säger att de på handelsplatsen: "Konverterar 10 till 20 gånger högre än de genomsnitt som handlare får på andra mobila...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment