2000 medarbetare på Green Cargo får ny digital arbetsyta byggd för fart

In Intranät, Java, Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under Smarta Intranät konferensen i Stockholm på tisdagen (som MKSE.com är en sponsor till) presenterade Green Cargo sitt nya intranät. En bara några få veckor gammal SiteVision-installation. Järnvägsföretaget, godstransportaktören och den intermodala transportlösningsleverantören hade ersatt en undermålig äldre lösning med sin nya, sociala intranätprodukt. Green Cargo har imponerande 5000 vagnar, 350 lok och nära 2000 medarbetare.

Några kul detaljer från projektredovisningen var att rappheten och snabbheten i den nya lösningen hade ansetts mycket viktigt bland alla egna tågförare. De har ofta inte tid att vänta på olika typer av laddtid, speciellt inte på en sämre lina när de var ute på uppdrag i verksamheten. Green Cargo har många medarbetare ute på fältet och de hade även aktivt valt att se till så att intranätet går att komma åt via sin privata mobil, som kanske har bättre täckning på vissa sträckor. Ett till tillägg som gjordes var att en tidigare sökfunktionalitet som fungerade rätt illa nu bytts ut till SiteVisions inbyggda

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Mälarenergi släpper ny employee experience för 800 medarbetare

Projektet skulle ha sträckt sig från ett första identifierat behov i januari 2018 till lansering så nyligen som 12:e mars 2019. SiteVision berättade om att att de vann att få sälja licens till den nya kunden i augusti 2018.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss