Levi.com utökas med Adobe AEM samt Oracle ATG Web Commerce

In Adobe AEM, CMS, CXM, Oracle ATG Web Commerce, SAP hybris by Martin Edenström0 Comments

Jeansmärket Levi Strauss & Co. med svenska Levi.com/SE/ har rullat ut några större lanseringar inom sin digitala biosfär på sistone. Det är en SAP hybris som driver Levi.com sedan mer än fyra år tillbaka.

Men nu har Levi.com även fått en utökad e-handelsmiljö som ska innefatta en Oracle ATG Web Commerce samt en tillhörande Adobe Experience Manager. Dessa två system ska användas i en nyare B2C-satsning som enligt en release ska innefatta ett utökat User Experience fokus samt ha målet att konvertera ännu bättre per slutkonsument.

Hur långt har svenska verksamheter kommit inom omnikanal?

Håll koll på det senaste. Här listas alla nyheter om vad era konkurrenter gör.

 

Levi.com utökas med Adobe AEM samt Oracle ATG Web Commerce redigerades 10:26, september 11 2017 av Martin Edenström