Magento e-handel kunde inte rädda Boomerang

In E-handel, Magento 2, Nyheter by Martin Edenström

Klassiska klädmärket Boomerang har i januari 2018 begärts i konkurs. Den fem år gamla e-handels- och omnikanalsatsningen framtagen tillsammans med Improove i Stockholm på en open source Magento-lösning hjälpte föga när bolaget försäkte vända år av förlustsiffror.

Boomerang och sajten Boomerangstore.se avslutar med en 50% rea-kampanj. Boomerang AB omsatte 138 Mkr med en förlust om -32 Mkr under 2016. Kollegor som Gant, Peak Performance och Filippa K går med vinst (om än sjunkande sådan) i Sverige. Marc O’Polo går back i Sverige.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.

Magento e-handel kunde inte rädda Boomerang redigerades: januari 8th, 2018 av Martin Edenström