23% handlar nu över mobil, Jollyroom.se mobilanpassar sin litium

In Adobe Commerce / Magento, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

iStone får förtroendet jobba vidare med Jollyroom då de mobilsatsar men en ny mobilanpassad webb. På tiden, mobilen står nu för 23% av svensk e-handel*.Samarbetet började för två år sedan då Jollyroom kastade ut Magento för litium e-handel efter bara två år på open source plattformen. Den nya designen, från iStones nya designenhet, ska ge en träffsäker upplevelse på alla, men främst mobila, enheter berättar de. iStone har numera fler än 500 anställda i ett tiotal länder världen över....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment