3 handlar upp ny headless miljö för Skandinavien, berättar mer om framtidens digitalprojekt

In Contentful, CXM, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Telia har tidigare i år och 2020 berättat om sina Kubernetes, Docker container, Contentful, Nuxt, Cypress, AWS och Lerna projekt. Och Telenor ska valt en headlessarkitektur och tänk i sin Episerver/Optimizely och Adobe Experience Cloud miljö under 2019 för att kunna realisera egna visionerna och styrkan i de autonoma design/UX och tekniskteamen. Vid egna e-handels- och digitala tjänster-framtagandet.

Nu visar det sig att även 3 Scandinavia har sjösatt flera egna headless-projekt under det senaste året. Först ut är 3 Danmark som redan använder Contentful som sitt nya huvud-CMS i en ny Azure Kubernetes Service-miljö. Efter vad som ska ha varit en längre tid på Episerver/Optimizely CMS, framtagen främst inhouse, på sistone. Samt med visst stöd från t ex byrån Isotop i Norden. Tres inhousebyrå Tre Creative Agency är mer digital än att bara jobba med content och egen SEO-copy. Tre Creative Agency har även utsetts till Sveriges bästa inhousebyrå (2015 & 2018).

Men nu är det danska headlesspartnern

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.