Konsumentverket valde Contentful headless CMS, anser fler myndigheter borde byta

In Contentful, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Konsumentverket berättar att de just lagt om sin strategi och valt att bygga vidare på headless CMS. De har dessutom flera teorier kring varför fler och fler myndigheter, likväl som företag, väljer att bygga sina digitala tjänster på ett CMS utan huvud under 2019/2020. Konsumentverkets ska valt headless och specifikt Sverige-aktiva Contentful då de strävade efter att bygga en bättre plattform för sina användare och ville hitta nya sätt att kunna leverera innehåll och information om mer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon