70 procent av alla svenska bolag helt redo för digitaliseringen

In Content Marketing, CXM, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Curamando har genom Kantar SIFO frågat ut VDs och marknadschefer på svenska bolag med omsättning över 300 Mkr om synen på den egna digitala förmågan och konkurrenskraften. Frågan är om inte svenska marknadscheferna var aningen kaxigare och, efter inhouse-trenden, med mer självförtroende än Curamando hade förutspått? Undersökningen visade att enbart 30% saknade en mer formaliserad plan för egna "digitaliseringen". Och bara hälften av de undersökta bolagen saknade en fullt budgeterad plan för den digitala omställningen. Här kanske det hade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon