Animal, coop Online Marketing, CXM, E-handel, Episerver Commerce, Nyheter

75 procent av Indiskas trafik var mobil, Animal skapar nytt designsystem

In Online Marketing, CXM, E-handel, Episerver Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Som vanligt var det inte en partner allena som stod bakom den större re-lanseringen av Indiska häromveckan. Innovations- och designbyrån Animal stod för Indiskas nya digitala identitet och profil. De levererade Art Direction, Creative Direction, Visual Design, User Experience Design, User Interface Design och Prototyping Animation.

Indiska ska ha bett om att spara de bästa delarna med sitt varumärkes historik samt skapa en fräsch och modern design och upplevelse. Som fungerar i ett omni- och “cross-channel” perspektiv. Detta då hela 75 procent av Indiskas trafik under 2018/2019 visade sig vara mobilbaseras. Animal ska även tagit fram ett nytt, flexiblt designsystem och en ny informationsarkitektur. Avensias produktramverk Storefront Nitro används tillsammans med Episerver Commerce plattformen och en InRiver PIM används tekniskt för nya Indiska.com.

Animal står även bakom storkunden Coops nya e-handelsdesign för att låta kunderna i främst mobilen ta del av 25 000 produkter på ett överskådligt och tydligt sätt. Där jobbade Animal även med Illustration och Iconography.

Fler artiklar idag:

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

Vi har mer på samma ämne:  Google Assistent lanseras på svenska, ICA återupplivar Monica
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss