87 % av företagen använder Google Analytics

In Analys / Statistik, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vi vet att de är många och att statistikverktyget totalt dominerar bland t ex börsbolagen. Men hur många världen över använder egentligen Google Analytics? Här kommer färska siffror om användandet hösten 2012: En Econsultancy (UK) / Lynchpins studie från i juli 2012 visade att imponerande 87 % av företagen Google Analytics. W3Techs siffror visar att 81 % av världens alla webbplatser har Google Analytics Snoobis analys av 850 000 .se domäner visade att det fanns...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment