8848 Altitude byter till litium, tredje plattformen på kort tid

In E-handel, litium, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Storm Commerce, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

8848 Altitude byter till en tredje svensk e-handelsplattform på kort tid. Denna gång är det litium som får ansvaret, efter att 8848 Altitude så sent som 3,5 år sedan valde en norce / Jetshop. Som i sin tur ersatte en Viskan e-handel uppdaterad bara 36 månader tidigare.

0 Mkr
omsätter bolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Vi har valt Lithium för dess förmåga att ge oss optimala förutsättningarna för att skapa en unik kundupplevelse på global nivå. Plattformens flexibilitet möjliggör skapandet av personliga upplevelser som tilltalar våra olika målgrupper och hjälper oss att stärka vårt varumärke på en internationell marknad.”

Säger Daniel Gharavi, Head of e-commerce på 8848 Altitude. Han anslöt till företag för bara några veckor sedan. Partner i projektet är Exsitec. 8848 Altitude grundades 1990, med uppdraget att utveckla kläderna för expeditionen som kom att bli den första svenska lyckade till Mount Everest.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  E-handelsrådgivaren växer, tar toppchef från krympande Columbus