8848 Altitude landar på ny Jetshop headless, snabbhet i fokus. Andra referenser imponerar

In Nyheter, E-handel, Jetshop / Storm Commerce, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Jetshop berättar att de nyligen kunnat välkomna sportmärket 8848 Altitude till egna plattformen. Jetshop har numera även de, precis som alla andra aktörer, lagt till headless, cloud och API-first och mikrotjänsteorienterad till den egna huvudsakliga produktbeskrivningen. Trots att det var rätt nyligen var ett annat feature/fokus som gällde för e-handelsplattformen. Förvisso skrevs fronten av och om från Göteborgsprodukten under början av förra året, som MKSE.com skrev om då. 8848 Altitude's nya e-handel ska byggts för att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon