Acando Itch avhoppare startar ny byrå tillsammans med HowCom

In Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nya byrån Jungle som startas upp i samarbete med HowCom ska bli en "data-driven designbyrå". HowCom i sin tur är "en hybrid av affärsstrategibyrå och mediebyrå" som jobbar med insikter, strategier och affärsutveckling sedan några år tillbaka. "-Jungle kommer att innebära ytterligare möjligheter att hjälpa våra kunder att tjäna mer pengar och skapa bättre kundupplevelser. Vi har länge förespråkat att media och reklam inte är den enda lösningen på våra kunders utmaningar. Nu får vi fler...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon