Acando Itch avhoppare startar ny byrå tillsammans med HowCom

In Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nya byrån Jungle som startas upp i samarbete med HowCom ska bli en ”data-driven designbyrå”. HowCom i sin tur är ”en hybrid av affärsstrategibyrå och mediebyrå” som jobbar med insikter, strategier och affärsutveckling sedan några år tillbaka.

”-Jungle kommer att innebära ytterligare möjligheter att hjälpa våra kunder att tjäna mer pengar och skapa bättre kundupplevelser. Vi har länge förespråkat att media och reklam inte är den enda lösningen på våra kunders utmaningar. Nu får vi fler verktyg till att hjälpa marknads-avdelningar att utveckla sina produkter och tjänster.”

Säger Fredrik Lundgren VD på HowCom. HowCom jobbar idag med kunder som Viking Line, Skandia, OKQ8, Zmarta och ATG.

Grundare av Jungle är Patrik Kvant, som närmast kommer från Business designbyrån Acando itch samt Zlatko Corluka som även han kommer från itch och en roll som UX designer. Sista grundaren är Ashley Stephenson, tidigare frilansande utvecklare. För exakt ett år sedan hoppade grundaren av itch av för att ansluta till Lynxeye och Lynxeye Labs.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss