Accenture Digital storsatsar på costaricansk EPiServer

In Check out/Kassasystem, CXM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Konsultjättarnas nyvakna digitalsatsningar uppdagades för 12-18 månader sedan. Capgemini, Deloitte, IBM och Accenture skulle platsligt alla anställa UX-konsulter, köpa upp hippa digitalbyråer och skapa nya affärsområden. Satsningarna har inte avtagit sedan dess. Den sistnämnda, Accenture, fortsätter investera i kundupplevelsekryddad webb och ska i dagarna utbilda teknisk EPiServer-kompetens i Costa Rica. Svenska lärare har flugits in för att utbilda resurser vid Amerikas nya favoritplats för spansk- och engelsktalande offshoretjänster. Just USA och EPiServer i sig är ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.