Accenture vinner B2B e-handelsprojekt för Martin & Servera på enterpriseplattform

In Nyheter, CXM, E-handel, Intershop, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är inte direkt samma frekvens med nya e-handelsprojekt som när Accenture Brightstep var en egen entitet för 3-4 år sedan, men vissa nya e-handelsproduktioner kommer fortfarande från svenska Accenture Interactive på Rådmansgatan. Ett nytt "flexibelt och hybrid scrum"-case Accenture och service design/UX-enheten Fjord presenterar i år är den uppdaterade B2B e-handeln för Martin & Servera. De har valt skapa en gemensam sida för e-handel och hemsida. Projektet och "butiken" ska ha byggts om på bara...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon