Acquia Drupal köper 120 man stor, AI-fokuserad CDP-aktör

In CXM, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Acquia har under slutet av förra veckan fortsatt sin resa mot ett mer CDP, CX- och martech-anpassat bolag. För att utmana Adobe och Salesforce, som egna kommunikationen via Dries Buytaert låter påpeka. Sitecore nämns däremed inte längre först, från Drupal-lägret. Det ska ske 2020 genom ännu ett förvärv. Acquia har köpt upp AgilOne Inc. i sin helhet. Bolaget kallas en AI-fokuserad startup som hjälper olika företag att hantera sin kunddata eller erbjuda olika typer av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon