Acreto Myggrapporten iPhone app är ute

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stefan Ronge berättar att Deportivo och Epicore är klara med Myggrapporten för Acreto (som annars rockar en Mamut.net e-shop. Appen ska ge information om hur myggsituationen ser ut lokalt. Myggskyddsprodukten Thermacell är vad som säljs. Runt 1000 rapporter från hela landet ska ha rapporterats in efter lansering. Samtidigt kommer rapporter om att iPhone-utvecklingen konkurrensutsatts så pass att fjorårets snittsiffror för kostnad av iPhone apputveckling (för mellanstora och stora svenska beställare) närmare halverats....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.