Adobe CQ Cloud Manager och Adobe CQ eCommerce med hybris presenterat

In Adobe AEM, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under tisdagsmorgonen på Adobe Summit 2012 i London presenterar en entusiastisk Brad Rencher det senaste samarbetet för Adobe CQ5.5, Adobe CQ eCommerce. Ett samarbete som Adobe hoppas ska ta den relativt nyblivna CMS-tillverkaren längre i fler europeiska upphandlingsprocesser. För på den gamla, schweiziska Day-tiden fanns inte behovet av att även kunna prata och presentera e-handelslösningar. Men det behövs idag i de forum Adobe rör sig. Och med tanke på kunderna som ska ha råd med en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.