Adobe Experience Manager 6.5 fungerar i OpenShift, närmare partnerskap med IBM

In Adobe AEM, Adobe Commerce / Magento, Adobe Marketo, Cloud / Förvaltning, IBM, Java, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Är den fleråriga flörten med Microsoft över för Adobe? I årets kommunikation bjässarna emellan talas det, efter sommarens online-konferenser som Adobe’s Experience Makers Live virtual event, mer om helt andra samarbeten. Som det nya med IBM och det största open source molnet, Red Hat OpenShift som avslöjades nu i slutet av juli. En av topp-tre konkurrenterna till Microsoft och Azure. I en uppdatering ska Adobe Experience Manager 6.5 och vissa tillhörande Adobe Experience Cloud delar öppnats upp för att kunna köras på IBM Red Hat OpenShift open source container plattformen. Det är ett viktigt samarbete som kan hjälpa till att banta de annars höga totalprislapparna för mjukvara, konsultation och molndrift som kommer med en Adobe AEM installation.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Världsledande konsulter och leverantörer inom Metaverse 2023

I samarbetet ingår även nya acceleratorer för ”IBM Cloud for Financial Services” paketeringen där Adobe ska hjälpt till med CX- och personaliseringsdelar.

Adobe har tidigare prisat IBMs IBM iX konsultdivision, som otippat nog blev en av de större Adobe AEM partners tidigt och sedan dess växt sig till en större leverantör av bolagets mjukvara (istället för IBMs egna).

Adobe har även valt att prata mer om nya initiativ tillsammans med ServiceNow på sistone.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Enfo gör satsning på blended/offshore AWS, IBM och SAP expertis inför lågkonjukturen
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss