Adobe Experience Manager är redan världens tredje största CMS

In Adobe AEM, Drupal, Joomla, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

W3Techs har släppt en Q2 2019 uppdaterad lista över de mest populära CMS:en bland världens 1000 största webbplatser. Det är föga förvånande open source alternativen WordPress och Drupal i topp. Men högst intressant är att licensbaserade Enterprise-alternativet Adobe Experience Manager tagit sig in på en tredjeplats. En aningen udda fågel i kvantitativa sammanhang, som annars är mer vana att synas i Gartner och Forresters kvadranter respektive Waves. Det är världens alla ledande varumärken inom FMCG, Automotive...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon