Adobe Experience Manager erbjuder 70% rabatt? CMS-produkten kraschar konstant

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under ett möte med flera olika europeiska Adobe Experience Manager produktägare som Janus Boye arrangerade nu i maj framkom några nya uppgifter. Bland annat visar det sig att de snitt licensarvoden från 2014/2015 som tidigare offentliggjorts om 3 825 000 SEK det senaste året ska fluktuerat kraftigt. För att få med större nya kunder på Marketing Cloud och Adobe Experience Manager sviten ska upp till 70 % rabatter erbjudits av Adobe. Som skulle ta just snittlicensarvodet ned till 1 147 500 SEK...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment