Adobe satsar hårt på SPA-sidor, kombinerar kampanjfavoriten med egen personaliseringegenskaper

In Adobe AEM, CXM, Java, Nyheter, Static Site Generator, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Populariteten inom javascriptramverk som Angular.js och React.js har inte gått Adobe obemärkt. CMS och CX-jätten har börjat omfamna ramverkens agilitet, prestandafördelar och erkända, användarfokuserade upplevelsegenskaper. För användare har i allt större utsträckning vant sig vid realtidskänslan, rappheten och direktheten inom native appar och kräver samma sak av sina webbtjänster. I Adobes värld gör det att behovet för SPA, single-page applications, ökat. Ett SPA:s delkomponenter återfinns inte i JSP- eller Adobes favorit HTL-filer, men i ett eget SPA framework...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon