Aftonbladet släpper Android App av Apegroup

In Android, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Aftonbladet är klara med sin Android App som nu finns på Android market. Listan som den ser ut idag är inte speciellt svår att toppa och antalet svenska Android-användare är relativt många, så Aftonbladet kan nog hamna bra till.

Apegroup ligger bakom utvecklingen och portningen från iPhone versionen.

Här finns app’en, för er som surfar till MKSE.com på en Android-telefon.

Vi har mer på samma ämne:  Så blir OKQ8 laddstation och app för elbilar, kopplas upp mot användarens hem

Kommentarer

  1. ”Appen” till Android är några ikoner som enbart är länkar till valda delar av Aftonbladets webbplats. Vet inte riktigt vad de tänkt på men den är verkligen onödig, IDG har ju i så fall gjort det lite bättre iaf

  2. Ja, det undrar jag med. De samlar inte besöksstatistik på ett och samma ställe iaf, för numera finns KIA stats till app.aftonbladet.se för iPhone app'arna.

  3. Vi ser det inte som en app! Vi ser det som en widget som gör det enkelt för användarna att få senaste nytt på sin ”homescreen” alt. snabblänk till sin favoritunderavdelning på Aftonbladet i mobilen. Samma ”widgetpaket” har vi släppt till symbian. Widgeten har ingenting med KIA att göra mer än trafiken som generas till mobilsajten.

  4. Hallå Johan, länge sen! Hoppas allt är bra med familjen.
    Tack för förtydligande. Vet många runt om som dock inte skulle tacka nej till en mer ”allmän” Aftonbladet.se-app. Ni har inte diskuterat den typen av iPhone app?

Leave a Comment