Aftonbladet släpper Android App av Apegroup

In Android, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Aftonbladet är klara med sin Android App som nu finns på Android market. Listan som den ser ut idag är inte speciellt svår att toppa och antalet svenska Android-användare är relativt många, så Aftonbladet kan nog hamna bra till. Apegroup ligger bakom utvecklingen och portningen från iPhone versionen. Här finns app'en, för er som surfar till MKSE.com på en Android-telefon.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ”Appen” till Android är några ikoner som enbart är länkar till valda delar av Aftonbladets webbplats. Vet inte riktigt vad de tänkt på men den är verkligen onödig, IDG har ju i så fall gjort det lite bättre iaf

  2. Ja, det undrar jag med. De samlar inte besöksstatistik på ett och samma ställe iaf, för numera finns KIA stats till app.aftonbladet.se för iPhone app'arna.

  3. Vi ser det inte som en app! Vi ser det som en widget som gör det enkelt för användarna att få senaste nytt på sin ”homescreen” alt. snabblänk till sin favoritunderavdelning på Aftonbladet i mobilen. Samma ”widgetpaket” har vi släppt till symbian. Widgeten har ingenting med KIA att göra mer än trafiken som generas till mobilsajten.

  4. Hallå Johan, länge sen! Hoppas allt är bra med familjen.
    Tack för förtydligande. Vet många runt om som dock inte skulle tacka nej till en mer ”allmän” Aftonbladet.se-app. Ni har inte diskuterat den typen av iPhone app?

Leave a Comment