Aftonbladets app pratar med iBeacons på stan

In iPhone, Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ni kan varit i kontakt med iBeacons utan att vetat om det. Och ännu en anledning varför alla mobilsajter envisas med att tjat om att installera appar när ni mobilwebbssurfar. För soppmärket Knorr har Unilever och Mindshare nyligen testat ett iBeacon projekt med koppling till Aftonbladets iOS-app. Detta för fysisk retargeting av sopprodukter. Besökare vid en foodtruck taggades och återanknöts senare med riktad reklam om de hade Aftonbladet appen installerad.Det gäller bara att användarna faktiskt valt att använda appen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.