AGA Gas går omnikanal, e-handla och fyll på din propan på språng

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing, Oracle WebCenter Sites by Martin EdenströmLämna en kommentar

I diverse föreläsningar under sju till åtta års tid har MKSE.com använt ett exempel från AGA Gas som en illustration om hur produktsviter inom kundupplevelse handlas upp. Flera B2B-fokuserade industribolag sitter redan på CMS-, big data och kundupplevelse kopplade e-handelslösningar de under lång tid enbart jobbar med förberedande och förebyggande åtgärder på. Så de står redo när den digitala transformationen slår till.

Nu har MKSE.coms exempel blivit verklighet i AGA Gas nya omnikanalprojekt.

Håkan Myresten E-commerce Sales Manager på AGA Northern Europe berättar att de idag har släppt en Gasolautomat där kunder kan byta eller köpa en ny gasolflaska via våra gasolautomater. Betalkort sköter hanteringen av anslutna kunder. Tjänsten finns till en början i Sverige och Norge.

Alla som väljer Salesforce lösningar i Sverige

Håll koll på det senaste. Här listas alla nyheter.

Satsningen är snarlik den som Husqvarna (tillsammans med HiQ) gjorde för några månader sedan med sin lånetjänst för dyrare trädgårdsverktyg i Bromma, Stockholm.

AGA och ägarna Linde Group är en Oracle Eloqua och


premium_mkse

Vill du läsa den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto och loggar in. Använd registreringslänken för att skapa dig en ny användare så du även kommer åt allt MKSE Premium innehåll. Idag och framöver. Du har gjort det en del gånger tidigare i livet och detta formulär tar bara 10-15 sekunder att fylla i. Eller låta Chromes gula auto-ifyllnad fixa allt åt dig. Och tro inte du kan använda en temporär e-post, de kontona rensas bort.

Redan medlem? Smart! Logga in

Glöm inte att ladda om sidan efter du loggat in första gången.

Varför bemöda dig? För att MKSE Medlemmar vet mer. Ligger steget före.

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.