Åkestam Holst storslam med Guldägg, byter identitet

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Åkestam Holst verkar nästan förutspått nattens rekord med rekordmånga sju Guldägg och hela tio Silveräggoch samt den eventuella trafikanstormningen till egna webbplatsen. De gick just innan galan live med sina nya digitala ID och en omstöpt webbplats. Inte otänkbart att koncernkollegan och designbyrån Bold står för det förstnämnda och Making Waves eller egna Åkestam Holst Digital med Alex Picha för det senare. Sveriges numera ledande reklambyrå har även skaffat ett eget nytt typsnitt. Det är en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon