Äldre Episerver ut, ny Office 365 SharePoint Online Core in på Norrtälje kommun

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bool by Sigma har levererat ett nytt intranät baserat på SharePoint Online och Office 365 till Norrtälje Kommun. Intranätet ska möjliggöra "den digitala arbetsplatsen" enligt kommunens nya vision och bygger rent praktiskt på Bools intranätplattform och egna paketering Core. I arbetet med intranätet ska ingått en workshop kring hur sökmotorn ska fungera framöver. Norrtälje Kommun har nu ett nytt arbetssätt hur de arbeta kontinuerligt ska arbeta med sökmotorn för att den inte ska kännas utdaterad. Det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon