Allt har med Sensei bildigenkänning att göra i kommande Adobe Experience Cloud

In Adobe AEM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under Adobe Summit 2018 i London presenterades de sedvanliga Sneaks, egenskaper och eventuellt blivande funktioner i t ex Experience Cloud som man ville testa på publiken och låta de rösta på om de skulle inkorporeras i blivande produktversioner. Blott något hundratal av de 5000 besökarna gav sin feedback. Det kan bero på att inspirationen verkat trutit en del inom Adobe generellt. Av bidragen handlade samtliga, utom ett, om olika typer av bildkontroll, verifikation och styrning via...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon