Alpinlegend bakom Åre 2019 World Ski Championships appen

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Olympiske bronsmedaljören Lars-Börje "Bulan" Erikssons appbyrå står bakom Åres nya VM-app inför Alpine World Ski Championships 2019 som startar nu. Bolaget Geztio, som Bulan startat upp, är officiell leverantör av tekniken och de ska jobbat på lösningen och projektet i runt fem år. I appen kan användare skräddarsy sin upplevelse och använda appen som guide både i TV-soffan och på plats. Uppdateringarna, kartor, program, åkare, biljetter finns med. Samt information om allt som händer utanför tävlingsarenan....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon