Altor och QNTM Groups uppdaterade Bizzkit plattform får ”revolutionerande” förändringar, nya partners

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bizzkit slog upp portarna i Sverige för redan fyra år sedan och har sedan dess även figurerat i etern då de plötsligt blev en del av ARC-ägarna QNTMs bolagsbygge. Tillsammans med e-handels etc. byrån Hesehus blev de en del av moderbolaget 2021. Riskkapitalisterna Altors QNTM äger Bizzkit sedan pandemin och ska nu ha vässat knivarna för en marknadsoffensiv.

I veckan släpper den danska e-handelsplattformen vad som ska vara ”revolutionerande” och ”episka” förändring inom ”e-handels-CMS stöd” och samtidigt avtäcks även några nya partners. Det är bl a den svenska delen av SQLI som har upprättat ett samarbete med danska e-handelsplattforms-leverantören.

0 st
bolag var QNTM sugna att förvärva i jan 2021
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Vi tror att starka partnerskap på tekniksidan är nyckeln till att leverera exceptionellt värde för våra kunder. Genom vårt samarbete med Bizzkit är målet att utnyttja kraften i strukturerad produktinformation när vi adderar ett riktigt starkt PIM-system i vår produktportfölj.”

Säger Niclas Rudolfsson, Strategy and Business Development Director, SQLI Nordics. Bizzkit ska inför 2024 tydligen nysatsa, hårdare på Sverige och för SQLI rör samarbetet i första hand Bizzkits PIM-produkt. Som de anser utgör ett gott komplement sett till marknadsefterfrågan och sett till vad som man själva tidigare erbjöd.

SQLI Nordics har kunder som Tele2, Carlsberg, Afound och Nespresso och 2100 anställda är fördelade över 13 länder; Frankrike, Schweiz, Luxemburg, Belgien, Storbritannien, Tyskland, Sverige, Nederländerna, Danmark, Spanien, Marocko, Maritius och Dubai. SQLI är sedan tidigare främst en Optimizely/Episerver Commerce partner och har då erbjudit bl a inRiver PIM.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ARC köper upp fyra byråer i Norge för 100 Mkr