Amelia AI klarar nu över 80% av SEBs dagliga kundförfrågningar 

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SEB har släppt fler siffror efter ett år med AI stödet Aida, baserad på IP-softs Amelia teknik (eller medarbetare, som bolaget vill kalla henne). Numera kan SEB Aida chatta med runt 160 kunder om dagen på seb.se. Det har lett till totalt över 30 000 konversationer sedan i december 2016. Och under 2017 ska AI:t kontinuerligt lärt sig och blivit bättre. Men siffrorna kring avklarade och lösta uppgifter av AI:t har samtidigt gått ned något. Från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon