Amelia får ny bloggportal på WordPress

In MU / Multisajt, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Tidskriften Amelia har lanserat nya bloggportalen Blogg.Amelia.se på Wordpress MU. MU-releaserna bara haglar, dessa dagar. Sifo statistik, OpenX och Google Analytics finns med i WP-mixen. Anledningen till bytet var att göra det enklare för de som ville blogga inom tidningen Amelias varumärke, enligt bl a Mikael Zackrisson....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Amelia får ny bloggportal på WordPress | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment