NOVA Day 2024 ”A Day of Excellence” 31 Maj, anmäl dig redan nu

In Infomercial, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor NOVA.

Välkommen på NOVA Day 31:a maj Kl 13:00-17:00 (dörrarna öppnar 12:00). NOVA Consulting Groups årliga halvdagskonferens där några av branschens mest spännande föreläsare samlas för att dela med oss av kunskap, insikter och inspiration!

I år är NOVA stolta att välkomna Johan Brand, norsk tech-entreprenör som grundade Kahoot!, författaren och forskaren Erik Modig, hållbarhetsproffset Cecilia Hjertzell med flera. Dagen avslutas i våra lokaler på 8:e våningen i Katarinahuset bara ett stenkast från Södra Teatern med fantastisk utsikt, musik, mingel, mat och dryck för att fira in sommaren tillsammans!

NOVA ser fram emot att se dig den 31:a maj, läs hela programmet och anmäl dig på länken nedan.

Anmäl dig nu, gratis

 

Vi lever i en värld som är i allt snabbare förändring, och 2024 är onekligen ett förändringens år. Ny teknik som AI och nya krav på tillgänglighet, hållbarhet och integritet ställer höga krav på alla som verkar i det digitala ekosystemet. Just därför har NOVA bjudit in företagsledare, akademiker och entreprenörer för att hjälpa er navigera kommande utmaningar och nyheter.

Anmäl dig redan nu med formuläret nedan och bläddra ner på sidan för att möta våra talare. Ni är även välkomna på NOVA Consulting Groups sommarfest som börjar i våra lokaler direkt efter NOVA Day, missa inte att hälsa på och fira in sommaren med NOVA!

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor NOVA.