Äntligen släpps MalmoAviation.se på Drupal

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det tog tid. Först ett år efter att MKSE.com kunde berätta om Malmö Aviation/Braathens Aviation nya Drupal 7-sajt för MalmoAviation.se ser produktionen dagens ljus. Malmö Aviation efterfrågade ett byte av teknisk plattform för att lättare kunna administrera webbsidan internt, efter att ha upplevt begränsningar i att kommunicera online. En bättre kundtjänst var ett mål. Enklare navigering och smarta funktioner som Regelboken var andra efterfrågade funtkioner. Besökarens mest efterfrågade funktioner ska lyfts fram till startsidan. Lokala Drupal-aktören...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.