Apegroup bakom ny typ av rabattkupong

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Apegroup har varit med och utvecklat nya rabattkupong-appen TryMe. En variant på MTGs populära Klipster, delvis Wrapp och Rabble, som var på väg att köpas upp. Rabattkupongtjänsten har skapats av av Anna Holmgren och Louise Kallenberg Beckmann. Beskrivningen är att den ska fungera som en plattform där konsumenter kan tycka till om produkter och tjänster på ett enkelt och roligt sätt. Även Almi Företagspartner, Danske Bank, Inkubera och Region Örebro har varit involverade i produktionen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment