Apollo Travel köper in e-handelsrådgivning och förstudie, anpassar organisationen

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Daniel Barkland, CMO Apollo, har tagit in stöd kring e-handel och way-of-working martech etc. från ny partner. Apollo har tidigare jobbat med bl a CRM-Konsulterna inom, gissa vad – Microsoft Dynamics 365 CRM, samt med Etendo inom bl a Adobe Magento e-handel. Apollo är annars en skräddarsydd omfattande lösning på Microsoft-stacken (med React-front). Nu ska Omniarch få till processer och arbetssätt inför framtiden.

0 år
gammalt är bolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Apollo Travel ser likt andra aktörer i branschen en tydlig återgång till intresse för resor och detta samtidigt som vi alla har makroekonomiska faktorer att ta hänsyn till. Därigenom ökar kraven på att vår organisation måste anpassas dels intill kundernas önskemål om att boka mer online och dels intill lönsamhetsmålen. Vi ser i Omniarchs konsultmodell en flexibilitet kring kompetens och en metodik som bäddar för att Apollo Travel möter kunderna på ett så friktionsfritt sätt som möjligt.”

Säger Daniel Barkland i ett uttalande. Omniarch tillsätter en interim Head of E-commerce på Apollo Travel. Parallellt genomfördes en Omniarch Digital Assessment för att belysa Apollo Travels affär utifrån ett uttalat kundperspektiv.

Sedan 2015 är Apollo en del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Omniarch utmanar svenska Amazon-rådgivare, topprekryterar